Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sabine Höhner

Specialisatie: Stuitpijn, Zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten, Dry Needling, Leefstijl Coach, GLI begeleider, Maatschapslid  (BIG 19045686604)

In 1996 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HvA. Ik ben gestart met werken in Amsterdam. Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij een medisch fitness centrum.

In 2001 ben ik overgestapt naar Alkmaar, om in 2003 lid te worden van deze maatschap. Ik werk hier, drie dagen per week, met veel plezier. Mijn specialisaties richten zich op alles rondom de zwangerschap. Ik begeleid ZwangerFit en MamaFit groepen. Ook ben ik moeder van 4 zonen en heb op die manier de nodige kennis en ervaring zelf opgedaan. Sinds 2013 heb ik mij gespecialiseerd in de os coccygydynie (oftewel stuitpijn) Mijn nascholing heb ik gevolgd bij Meine Veldman en Cecil Rost volgens de Rosttherapy

In maart 2019 heb ik de opleiding tot Leefstijl Coach aan de AVLEG afgerond en heb ik het COOL programma gedaan. In mei 2019 start ik met het begeleiden van de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie)