Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie Elisabeth is een toonaangevende en innoverende praktijk in de binnenstad van Alkmaar, die met een krachtig team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en medewerkers staat voor kwalitatief goede zorg.

lees meer

Wetenschappelijk onderzoek neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen de fysiotherapeutische zorg- en hulpverlening. Fysiotherapie Elisabeth streeft er naar om de nieuwste ontwikkelingen zo goed mogelijk in het dagelijks werk toe te passen.

lees meer

De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

lees meer

U mag ervan uitgaan dat wij als fysiotherapeuten ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken.

lees meer

Wat vinden onze klanten:

Uitstekende fysiotherapie praktijk waar ik ben geholpen voor zowel lage rugklachten en een enkelblessure. In beide gevallen zijn de resultaten super. Ik loop en beweeg weer pijnvrij, zeker voor mijn rug is dit fantastisch aangezien dit een slepende 'blessure' was. Voor beide klachten ben ik door verschillende therapeuten behandeld, dit gezien de specialisaties binnen de praktijk. Ik zou Fysiotherapie Elisabeth bij iedereen kunnen aanbevelen.

Rob Smit

Ik vind zowel de therapeut en praktijk uitstekend. De hoofdpijn klacht bestaat al zeer lang en is moeilijk te behandelen maar ik ben hier uitstekend over geinformeerd. De behandeling en communicatie verlopen naar mijn tevredenheid en ik heb hier alle vertrouwen in.

Diana van Vliet