Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontstaan van de praktijk

Fysiotherapie Elisabeth is ontstaan uit een fusie van twee praktijken. De praktijk van Menno Spoor en Claudette Haanstra; Fysiotherapie Vondelstraat en Alkmaarse Paramedische Praktijk aan het Overdiepad van Hans Jutte en Bob van den Meiracker. Voorafgaande aan de verhuizing naar het huidige pand in het voormalige St. Elisabeth ziekenhuis zijn deze twee praktijken een samenwerkingsverband aangegaan. In deze periode trad Sabine Höhner als fysiotherapeute in dienst.
Met de overgang naar de nieuwe praktijk, hebben de betreffende vijf fysiotherapeuten ervoor gekozen een nieuwe maatschap te vormen, waarbij Sabine Höhner ook tot deze maatschap is toegetreden.
Bij de start van Fysiotherapie Elisabeth in juni 2003 bestond de praktijk dan ook uit de vijf fysiotherapeuten; Menno Spoor, Claudette Haanstra, Bob van den Meiracker, Hans Jutte en Sabine Höhner.
Kinderfsyiotherapeute Lara Sijtema werd vervolgens in dienst genomen om de kinderfysiotherapie vorm te geven. De praktijk is in 10 jaar snel gegroeid. Inmiddels bestaat het team uit 16 fysiotherapeuten en 2 assistenten. In januari 2013 is Mario Faro als zesde maat toegetreden.