Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer u verzekerd bent voor fysiotherapie dan zijn hierover reeds afspraken gemaakt. Wanneer u niet verzekerd bent, kijkt u dan bij de prijslijst. Deze kunt u ook in de praktijk terug vinden.

Het aantal behandeling dat u nodig hebt is sterk afhankelijk van uw klacht. Tijdens het opstellen van het behandelplan zal de therapeut zal hiervan een inschatting worden gemaakt.

Een behandeling duurt in principe 25 minuten. De eerste sessie kan soms, door het vraaggesprek, iets langer duren.

Fysiotherapie Elisabeth heeft met alle verzekeraars een contract. Indien u een naturaverzekering hebt afgesloten worden de behandeling volledig vergoed. Bij een restitutieverzekering kan het in sommige gevallen zo zijn dat u zelf klein deel moet aanvullen.

Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van het soort pakket waarvoor u hebt gekozen. Welke dat is kunt u nalezen in uw polis. Bij twijfel adviseren wij u om uw verzekeraar te bellen om dit na te vragen.

Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. Staat uw aandoening op de 'chronische lijst Borst' dan komt u evt. in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Alle andere klachten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

lees meer

U bent verzekerd voor fysiotherapie indien een bij uw verzekeraar een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van het soort pakket waarvoor u hebt gekozen. Welke dat is kunt u nalezen in uw polis. Bij twijfel adviseren wij u om uw verzekeraar te bellen om dit na te vragen.

Fysiotherapie Elisabeth heeft geen wachtlijst. Indien nodig zullen wij onze uiterste best doen om u nog dezelfde dag, of een dag later, een afspraak te kunnen aanbieden.

Per telefoon belt u met nummer 072-5204070

Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze praktijk om persoonlijk een afspraak te komen maken met hulp van onze assistente.

Als u in het bezit bent van een verwijzing van een huisarts of specialist, neemt u deze dan mee.
Neemt u verder uw verzekeringspasje, een (geldige) legitimatiebewijs mee.

U kunt uw afspraak ten alle tijden wijzigen of annuleren. Indien u dit minimaal 24 uur vóór uw afspraak doorgeeft, kan dit kosteloos. Indien u dit doet binnen 24 uur voor uw afspraak, dan zien wij ons genoodzaakt u 75% van de kosten van deze behandeling in rekening te moeten brengen. (Er zijn soms uitzonderingsgevallen ...)

Fysiotherapie Elisabeth heeft met alle zorgverzekeraars een zorgcontract. Uw rekeningen worden door ons bij de zorgverzekeraar gedeclareerd als u aanvullend verzekerd bent.

lees meer

U kunt bij ons in de straat parkeren. Let op: dit is tegen betaling.

In principe hebt u altijd dezelfde therapeut. Slechts in uitzonderingsgevallen kan dat wijzigen, maar dat zal altijd overlegd worden. Wilt u zelf door een andere therapeut behandeld worden dan kunt u dat aangeven. Dit is meestal goed mogelijk.

Indien u voorkeuren hebt is dat geen probleem. U kunt bij het maken van de afspraak aangeven dat u een specifieke therapeut wenst of dat u bijvoorbeeld door een man of juist door een vrouw behandeld wenst te worden.

Een verwijsbrief is niet meer nodig. U kunt zonder verwijzing van uw arts een afspraak maken met een fysiotherapeut. Na het vraaggesprek en een eventueel onderzoek wordt er in overleg bepaald of fysiotherapie u zou kunnen helpen.

Hebt u een klacht welke genoemd staat op de chronische lijst, dan is een verwijzing wel gewenst.