Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oefentherapie, mensendieck en thuiswerken

bericht van 18 september 2020

Uw rug doet steeds opnieuw pijn. De klacht aan uw nek komt wéér terug. Aan het eind van een lange werkdag weet u niet meer hoe u moet zitten om van de pijn af te komen.

 

U kunt wachten totdat de pijn uiteindelijk wegtrekt of denken dat er het er gewoon bij hoort. Het blijft voor u een vraag waar de klachten vandaan komen en vooral hoe deze verholpen kunnen worden. Bij deze vraag kan oefentherapie, gegeven door een oefentherapeut, hulp bieden.
Dit door samen met u een structurele oplossing voor uw klacht te vinden.

 

Houding is belangrijk, zeker nu!

 

In de huidige situatie werkt een groot deel van Nederland nog steeds vanuit huis. Vaak gehoorde klachten hierbij zijn aan de rug, arm, nek en/of schouders. De oorzaak hiervan is meestal een verkeerde houding achter de thuiswerkplek. 

 

Dit is ook niet gek aangezien de thuiswerkplek niet zo goed is ingericht als de werkplek op kantoor. Daarnaast bewegen de meeste werkende op kantoor ongemerkt een stuk meer dan op de thuiswerkplek.

 

De oefentherapeut is expert in houding en beweging. Samen wordt gekeken naar jouw houding, de ergonomie van de thuiswerkplek en voldoende beweging door de dag heen. Dit om de thuiswerkperiode zo productief en pijnvrij mogelijk door te gaan!

 

Wilt u graag meer over oefentherapie weten of een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met 072 520 4070 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..