Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gecombineerde Leefstijl Interventie - GLI

bericht van 05 maart 2020

Waarom lukt het wel om snel af te vallen voor een bruiloft of zonvakantie, maar vliegen de kilo’s er na gedane zaken weer net zo hard aan? Afvallen gaat niet over nooit meer chocolade of chips eten, maar over zelfbeheersing en bewustwording.

Met kleine stappen groot resultaat behalen. Structureel je leefstijl en eetgedrag veranderen, daar is het om te doen. Want als je gezond leeft, gaat afvallen vanzelf.

Ook de overheid ziet in dat we gezonder moeten gaan leven en heeft daarom de Gecombineerde Leefstijl Interventie in het leven geroepen. GLI is een tweejarig leefstijlprogramma voor mensen met een BMI hoger dan 30 of een BMI hoger dan 25 met aanvullende risicofactoren zoals hoge bloeddruk, diabetes, artrose, slaapapneu of hart- en vaatziekten.

Met vragen als; “wat wil ik bereiken op leefstijlgebied, hoe werkt gezond leven voor mij, hoe maak ik gezonde keuzes en hoe zorg ik ervoor dat ik die keuzes blijf maken?” ga je binnen de GLI aan de slag.

De GLI is erop gericht stapsgewijs het leefpatroon te verbeteren om zo een duurzame verandering van de leefstijl te realiseren met als doel gewichtsverlies, een betere lichamelijke fitheid, gezondheidswinst en daarmee een betere kwaliteit van leven.

Spreekt dit jou aan? Dan is begeleiding van de leefstijlcoach via de GLI wellicht iets voor jou!
Meld je aan bij de balie, bel 072-5204070 of mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..