Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bewegen is gezond!

bericht van 11 oktober 2019

Te weinig bewegen kan resulteren in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

Voorbeelden zijn: overgewicht, pijnlijke/stijve gewrichten en spieren, verminderde conditie, rugklachten en zelfs hart- en vaatziekten, suikerziekte en botontkalking.

Gelukkig gaan daarom steeds meer mensen naar een sportschool of sportvereniging.
Echter niet iedereen voelt zich daar op zijn gemak.

 Bij Fysiotherapie Elisabeth bestaat de mogelijkheid te sporten onder deskundige begeleiding, in een veilige ruimte en een vertrouwde sfeer. In samenspraak worden de doelen besproken en aan de hand daarvan wordt een passend trainingsschema opgesteld. De doelstelling van deze trainingen kunnen divers zijn, afhankelijk van de persoonlijke wens van de sporters. Veel voorkomende doelstellingen zijn afvallen, sterker worden, een betere conditie krijgen of van een vervelende lichamelijke klacht afkomen.

Voor wie?
In principe kan iedereen aan de groepen deelnemen. Tijdens de eerste training vindt er een kort gesprek plaats. Daarin wordt geëvalueerd of er mogelijke risicofactoren zijn en ook wordt er een inschatting van uw aanvangsniveau bepaald. Mochten er na deze intake twijfels bestaan, of heeft u zelf twijfels dan is overleg met uw (huis-)arts gewenst.
De arts kan in overleg met u bepalen of deelname aan de oefengroepen verstandig is of niet.

Deze trainingen zijn op verschillende tijden gedurende de week.

Sinds september ook op zaterdagochtend van
10:00-11:00 uur.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen kunt u verder kijken op onze site of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.