Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nationale Diabetes Challenge 2019

bericht van 05 april 2019

In samenwerking met drie Alkmaarse huisartspraktijken, te weten Huisartsenpraktijk de Bergerhoef, De Entree en Medisch Centrum Elisabeth, starten wij vanaf 16 april weer met de Nationale Diabetes Challenge (NDC).

 

De challenge bestaat uit een wekelijkse wandeling met mede-diabetes patiënten (andere lotgenoten mogen ook meelopen) onder begeleiding van de praktijkondersteuners en één van onze fysiotherapeuten. Het evenement wordt na 20 weken op 28 september afgerond met een vierdaagse waarbij er op de finale dag met alle deelnemers uit heel Nederland wordt gelopen vanuit de Uithof in Den Haag.

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van der Goor Foundation die zich richt op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met diabetes door middel van sport en bewegen. Neem voor deelname contact op met Thom Klaase via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of de praktijkondersteuner van uw huisarts. Kijk ook op: www.nationalediabeteschallenge.nl .