Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Week voor de gezonde jeugd

bericht van 04 juni 2021

Van 7 tot en met 11 juni organiseert JOGG 
de Week voor de Gezonde Jeugd!

In deze week bieden ze leuke gratis activiteiten aan. De Week voor de Gezonde Jeugd is een landelijk initiatief vanuit JOGG om aandacht te vragen voor de gezonde omgeving van onze jeugd. In de week staat gezond opgroeien centraal, want een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd. 

Programma week voor de gezonde jeugd:

- Op maandag 7 juni organiseert gemeente Purmerend een online workshop 'Hoe wordt mijn kind een makkelijke eter?' waar ouders uit gemeente Alkmaar ook welkom zijn.

Aanmelden kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeh3_ldmt2AuhYhNDd5lEokOhlkn36FWGUJBwRCLmPtXbn8XQ/viewform

- Op maandag 7 juni organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst 'Je kind veilig online?!'
Bamber Delver (social media expert) en Maaike Ebbing (opvoedadviseur) nemen ouders mee in de digitale belevingswereld van kinderen. Zij gaan in op het belang van een gezonde seksuele ontwikkeling hierbij, zodat kinderen competent zijn om online veilige keuzes te kunnen maken. Daarnaast krijgen ouders tips over hoe zij hun kind(eren) hierin kunnen begeleiden.

Aanmelden kan via: https://ggd-hollandsnoorden.opleidingsportaal.nl/aanbod/

- Op woensdag 8 juni organiseren we de interactieve inspiratiebijeenkomst Samen in Beweging.  
‘Samen in Beweging’ is een online inspiratiebijeenkomst waarbij ouders en verzorgers leuke tips en ideeën opdoen voor een gezondere leefstijl van hun kind of kinderen

Aanmelden kan via:https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Wtg5YzNcrkSzwxqSuFF4rBdrkY5s_ZRArch1UWS9wqFUQlVDTjdMMkNGMTg3WkVKQkVZUFVBRVhYNC4u

- Op donderdag 10 juni organiseert GGD Hollands Noorden de online quiz 'Hoe gezond is jouw gezin in coronatijd?'
Deze quiz staat vol met vragen over beeldscherm gebruik, bewegen, eten, ontspanning en slapen. Zo komen ouders van alles te weten over gezond opgroeien en er wordt stil gestaan bij onze gezondheid in coronatijd. Zodat we het belang van een gezonde leefomgeving onder de aandacht brengen.

Aanmelden kan via: https://ggd-hollandsnoorden.opleidingsportaal.nl/aanbod/