Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bericht van 18 september 2020

Uw rug doet steeds opnieuw pijn. De klacht aan uw nek komt wéér terug. Aan het eind van een lange werkdag weet u niet meer hoe u moet zitten om van de pijn af te komen.

lees meer
bericht van 10 september 2020

De van Everdingenstraat is van 14 september tot en met 25 september van 07.00u tot 16.00u afgesloten. 

lees meer
bericht van 28 augustus 2020

Maar hoeveel moet je bewegen om gezond te blijven?

lees meer
bericht van 27 augustus 2020
Voor de 23ste keer wordt het Future Tennis Toernooi in Alkmaar gehouden. Tijdens de ITF World Tennis Tour in Alkmaar zien we zowel nationale- als internationale spelers in actie, ook dat is toptennis en dat inspireert andere tennissers het beste uit zich zelf te halen. Iedereen is van harte uitgenodigd om van 24 t/m 30 augustus een kijkje te komen nemen. Kom langs en beleef het beste tennis of volg toptennis op www.tennis.nl/toptennis! Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk! Mocht het nodig zijn staat een fysiotherapeut van Fysiotherapie Elisabeth voor de sporters klaar.

 

 

bericht van 17 augustus 2020

Tijdens het lopen pijn in de voet? Of juist hele stijve voeten of enkels na het sporten? Wist u dat een fysiotherapeut u kan helpen bij voetpijn, ook als deze klachten al langdurig aanwezig zijn.

lees meer
bericht van 23 juli 2020

Mensen zijn niet hun aandoening.
Toch focussen we ons daar doorgaans wel op. Alle aandacht gaat uit naar onze klachten en gezondheidsproblemen en hoe we die kunnen oplossen.

lees meer
bericht van 17 juli 2020

Op beide locaties, zowel bij Fysiotherapie Elisabeth als bij ‘Praktijk voor KIND & JEUGD Alkmaar’ kunt u ook in de zomervakantie bij onze kinderfysiotherapeuten terecht.

lees meer
bericht van 16 juli 2020

 

De praktijk is gesloten op zaterdag 25 juli 2020.

bericht van 03 juli 2020

Kinderfysiotherapeute Lara heeft haar opleiding tot ‘Kindercoach & Opvoedcoach’ afgerond. 

lees meer
bericht van 02 juli 2020

Fysiotherapie Elisabeth heeft zijn hoofdlocatie aan de van Everdingenstraat, het oorspronkelijke St. Elisabeth Ziekenhuis.
De eerste steen van dit pand is 95 jaar geleden gelegd (juli 1925).

lees meer
bericht van 26 juni 2020

Ook al is je kind nog zo jong, zijn gewicht in de gaten houden is nu al belangrijk.
Want op jonge leeftijd leg je de basis voor een gezonde levensstijl en kan je kind met een gezond gewicht opgroeien.

lees meer
bericht van 25 juni 2020

Onze oefentherapeut, Thijs Valk, biedt een vrijblijvende houdingscheck aan. Nieuwsgierig? Lees onderstaand artikel.

lees meer
bericht van 19 juni 2020

Sinds 2006 is de Wet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie van kracht wat er in het kort op neerkomt dat u zonder verwijzing terecht kunt bij de fysiotherapeut.
Deze bepaalt of een behandeling direct gestart kan worden of dat het voor uw klacht nodig is om verder onderzoek te doen door een (huis)arts.

lees meer
bericht van 09 juni 2020

Roos heeft haar opleiding tot kinderbekkenfysiotherapeut aan de SOMT afgerond!

lees meer
bericht van 05 juni 2020

Helaas legt buitenspelen het tegenwoordig af tegen gamen. Gamen heeft het principe van de snelle beloning.

lees meer
bericht van 28 mei 2020

Goed nieuws! Per 1 juli starten we weer met alle oefengroepen. En omdat we begrijpen dat dat nog ver weg is starten wij per 8 juni met de Medische Trainings Therapie buiten!!

lees meer
bericht van 01 mei 2020

Mario Faro is gespecialiseerd Coronatherapeut, dat wil zeggen dat hij de revalidatie met u kan oppakken als u Corona gehad hebt.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

bericht van 09 april 2020
Sportmaatjes training via ZOOM met fanatieke kinderen! Onze 2e online les was een succes! Kinderfysiotherapeuten Roos, Lara en Charlot zijn volgende week donderdag 16 april weer online van 15:30-16:30 uur! De kinderen die bij ons sporten krijgen automatisch een uitnodiging! Heb je niks ontvangen of wil je gewoon graag meedoen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bericht van 02 april 2020

Het ‘ClaudicatioNet’ is per maart 2020 veranderd naar ‘Chronisch ZorgNet’. Stichting Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen (NCD’s).

lees meer
bericht van 01 april 2020

In verband met de huidige crisis hebben wij gewijzigde openingstijden. Wij zijn dagelijks van 9.00 uur tot 16.00 bereikbaar. Op zaterdag zijn we de komende tijd gesloten.