Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chantal, Sabine en Petra begeleiden de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) binnen onze praktijk. Dit is een tweejarige leefstijlinterventie, genaamd CooL (Coaching op Leefstijl) voor mensen met overgewicht of obesitas.

lees meer
Dry Needling

Dry Needling van Myofasciale Triggerpoints is een vorm van fysiotherapeutische behandeling voor patiënten met spierproblemen in het bewegingsapparaat. 

lees meer
medical tape

Deze vorm van taping kan worden toegepast bij de nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem maar ook haematomen), houdingscorrecties en gespannen spieren, behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog).

lees meer

Claudicatio intermittens betekent letterlijk hinken met tussenpozen. In Nederland is een veelgebruikte term voor deze aandoening ‘etalagebenen’.

lees meer

Door het toepassen van handgrepen aan het lichaam probeert de manueeltherapeut gestoorde gewrichtsfuncties te herstellen.

lees meer

Mimetherapie wordt ingezet na een aangezichtsverlamming. In een normale situatie werken de spieren van de linker en rechter gezichtshelft min of meer gelijk.

lees meer
kanker

Fysiotherapie Elisabeth biedt de mogelijkheid om onder fysiotherapeutische begeleiding te trainen in kleine specifieke groepen.

lees meer
Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut werkt samen met kinderen die een achterstand hebben in hun bewegingsontwikkeling, of met problemen van bewegingsvaardigheden. Zij zijn bijvoorbeeld lichamelijk onhandig bij sport en spel. 

lees meer
poep en plas training

Zindelijk worden en blijven gaat soms niet vanzelf en is een ingewikkeld proces dat soms tot klachten kan leiden.

lees meer

De sportfysiotherapeut behandelt, voorkomt en adviseert. Hij is specifiek op sporters geschoold. Een sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens sporten gebeurt en snapt daarom hoe u geblesseerd bent geraakt.

lees meer

De manuele lymfdrainage, ook wel oedeemtherapie genoemd, is een specifieke behandelmethode voor oedemen: een overmatige ophoping van vocht.

lees meer
bekkeninstabilisteit

Het bekken wordt tijdens de zwangerschap iets minder stabiel om de geboorte makkelijker te maken. Dit is een natuurlijk verschijnsel.

lees meer

Deze vorm van therapie, ook wel orofaciaaltherapie genoemd, wordt toegepast bij klachten van de kaakspieren en/of kaakgewrichten.

lees meer
handklachten

Spier- en gewrichtsklachten, ook wel orthopedische klachten genoemd, zijn de meest voorkomende klachten die door fysiotherapeuten worden behandeld.

lees meer