Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is artrose? Artrose is een aandoening van een of meerdere gewrichten, waarbij het gewrichtskraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner wordt.

lees meer
Zwanger

Doe je mee met de FLOOR zwangerschaps en herstel trainingen?!

Fysiotherapie Elisabeth biedt aanstaande moeders, die graag in beweging willen blijven, de Floor®-Fysio cursus aan tijdens de zwangerschap.

Aanmelden kan via een mail naar floorfysio@fysiotherapieelisabeth én wil je het intakeformulier invullen

lees meer
suikerziekte

Bewegen voor mensen met diabetes heeft extra voordelen: de insulinewerking verbetert waardoor medicijngebruik kan afnemen.

lees meer
Sportmaatjes

Sportmaatjes is een oefengroep voor kinderen met overgewicht of obesitas.

lees meer
Back in shape

Doe je mee met de FLOOR zwangerschaps en herstel trainingen

Aanmelden kan via een mail naar floorfysio@fysiotherapieelisabeth én wil je het intakeformulier invullen

Fysiotherapie Elisabeth biedt moeders die net bevallen zijn de Floor® Hersteltrainingen, alleen of samen met jouw kindje.

lees meer
Rugpijn

Rugpijn die niet door een specifieke aandoening of ziekte wordt veroorzaakt, noemen we aspecifieke lage rugpijn. De klachten die hiermee gepaard gaan kunnen door specifieke training aangepakt worden.

lees meer
MS

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat specifiek aangepaste training positieve effecten heeft bij mensen met MS.

lees meer

Er is onderzoek gedaan naar massage bij te vroeg geboren baby’s (babymassage). De baby’s die gemasseerd werden lagen 6 dagen minder lang in het ziekenhuis. Hun lichaamsgewicht nam bijna 50% per dag meer toe dan bij de kindjes die niet werden aangeraakt.

lees meer
trainen bij kanker

Fysiotherapie Elisabeth biedt mensen die behandeld worden voor kanker of net klaar zijn met de behandeling de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding.

lees meer

Bewegen leidt tot een betere conditie, sterkere spieren en botten en een verhoogde fitheid. Dit geldt ook voor mensen met COPD en astma.

lees meer
Fitness

Te weinig bewegen kan resulteren in verschillende lichamelijke (en geestelijke) klachten.

lees meer

Fysiotherapie Elisabeth is aangesloten bij een parkinson netwerk genaamd ParkinsonNet.

lees meer

Onderzoeken tonen aan dat mensen met Reumatoïde Artritis en Bechterew een grotere kwaliteit van leven ervaren tijdens en na het doen van groepsoefentherapie.

lees meer