Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coccygodynie is een pijnlijke aandoening van het staartbeen (os coccygis). De klacht geeft pijn bij zitten, pijn bij opstaan vanuit een zithouding en bij het fietsen.

lees meer

Etalagebenen ofwel Claudicatio Intermittens: vaatziekte waarbij de bloedvaten in het been zijn vernauwd met als gevolg pijn, kramp in de kuit en/of (boven)been en/of bil.

lees meer

Bewegen leidt tot een betere conditie, sterkere spieren en botten en een verhoogde fitheid. Dit geldt ook voor mensen met COPD en astma.

lees meer
rug training

Rugpijn kan erg pijnlijk en hinderlijk zijn en uw leven op meerdere gebieden beïnvloeden.

lees meer
ADHD

Wanneer er problemen zijn in de sensorische informatieverwerking wordt er op veel prikkels niet gereageerd en op andere zintuigprikkels te sterk gereageerd.

lees meer
handklachten

De diversiteit van handklachten die door fysiotherapie behandeld kan worden is erg groot en varieert van verrekkingen tot postoperatieve revalidatie bij bijvoorbeeld de ziekte van Dupuytren.

lees meer
kanker

Fysiotherapie Elisabeth biedt mensen die behandeld worden voor kanker of net klaar zijn met de behandeling de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding.

lees meer

Spier- en gewrichtsklachten, ook wel orthopedische klachten genoemd, zijn de meest voorkomende klachten die door fysiotherapeuten worden behandeld.

lees meer

Bij ontwikkelingsstoornissen of erfelijke en aangeboren aandoeningen is het soms noodzakelijk om fysiotherapie in te schakelen. 

lees meer

Veel voorkomende problemen ter hoogte van het been zijn knieklachten. De knie vormt de schakel tussen het boven- en onderbeen en heeft een zeer belangrijke functie bij dagelijkse activiteiten als lopen, bukken, traplopen en fietsen.

lees meer

Nek- en schouderpijn is een veel voorkomende klacht. De meeste oorzaken zijn niet ernstig maar worden veroorzaakt door een spierverrekking. 

lees meer

Het doel is geblesseerde sporters zo snel mogelijk, via een doelgericht revalidatietrainingsprogramma, terug brengen op het oorspronkelijke prestatieniveau.

lees meer
MS Beroerte

Fysiotherapie bij neurologische aandoeningen zoals een beroerte, MS of Parkinson richt zich op het opnieuw leren van verloren gegane functies en om functieverlies of -achteruitgang te voorkomen.

lees meer
suikerziekte

Bewegen voor mensen met diabetes heeft extra voordelen: de insulinewerking verbetert waardoor medicijngebruik kan afnemen.

lees meer