Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

ma 07:30 - 20:00
di 07:30 - 18:00
wo 07:30 - 20:00
do 07:30 - 21:00
vr 07:30 - 18:00
za 09:00 - 14:00

Adres:

VAN EVERDINGENSTRAAT 42
1814 HA ALKMAAR route
DE VLIEGERSTRAAT 3
1816 KD ALKMAAR route
EDISONWEG 10
1821 BN ALKMAAR route

Fysiotherapie Elisabeth

staat voor zorg op maat

 

Fysiotherapie Elisabeth is een Alkmaarse praktijk voor fysiotherapie die naast algemene fysiotherapie ook een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapeutische hulpverlening biedt. Wij kunnen de best mogelijke fysiotherapeutische zorg bieden doordat elke fysiotherapeut een specialisme heeft. Van relatief eenvoudige klachten tot complexere zorgvragen, voor elke vorm van fysiotherapeutische zorg kan onze praktijk die ondersteuning bieden die nodig is. 

Logo HKZOnze praktijk is HKZ gecertificeerd voor fysiotherapie inclusief verbijzonderheden (CKR-geregistreerd). HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ Certificaat geeft aan dat een instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.

 

De therapeuten werken, indien dat nodig is, vanuit hun specialisme samen. Niet alleen onderling kan samenwerking plaatsvinden, ook met andere medische disciplines zijn hierin voldoende mogelijkheden. Zowel binnen het Medisch Centrum Elisabeth als er buiten. De behandeling wordt over het algemeen individueel gegeven. Soms kan, in overleg met u, besloten worden dat een groepsbehandeling geschikt zou zijn. Deze vorm van behandeling bestaat veelal uit het uitvoeren van oefeningen in groepsverband. Vaak worden er ook tests gedaan om uw lichamelijke conditie in kaart te brengen. Fysiotherapie Elisabeth biedt kwalitatief hoogstaande zorg door mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen, door scholing en door samenwerking. Het maakt samen met de huisartsen, de apotheek, de psycholoog en de podotherapeuten deel uit van het Medisch Centrum Elisabeth.

Onze missie:

Fysiotherapie Elisabeth is een toonaangevende en innoverende praktijk in de binnenstad van Alkmaar, die met een krachtig team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en medewerkers staat voor kwalitatief goede zorg.